خانه :: درباره ما :: تماس با ما :: دعوت دوستان :: همكاری در سايت :: تبلیغات :: ارتباط با مسوولین یك شنبه 14 شهريور 1389
Anzali : شهرمن انزلی : پورتال بندرانزلی: انجمنهای گفتگو

ShahreManAnzali :: مشاهده موضوع - دلم گرفته خدااااااااااااا
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست ShahreManAnzali » دخترونه

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version
دلم گرفته خدااااااااااااا
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
bibi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

عضو شده در: 21 مهر 1385

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: شنبه 9 مرداد 1389 - 11:16    عنوان: icon_sad دلم گرفته خدااااااااااااا پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

من برگشتم! سلام خدا جون

ببخشید بازم مزاحمت شدم! این چند روز همش مزاحمم، که امیداورم تا آخر عمر با این که مزاحمم اما با تو باشم! آخه تو که میدونی این روزها تنهام، دلم به تو خوشه، تویی که یه عمر با کارام ناراحتت کردم و یه بارم به روی خودت نیاوری، در صورتی که حتی مادرم که عزیزترینمه گاهی اوقات از دست کارام عصبانی میشه، تو این روزها خودمو نگه داشتم که اشتباه نکنم واااایی چقدر سخته خوب بودن! اونم در مقابل تو که در خوبی و پاکی همتا نداری . بعد از این مدتی که باید بگذره حتما با لذت بیشتری به سمتت میام از حکمتت هیچی نمیدونم ، نمیدونم شاید انقدر در این دنیا مشغول بودم که حتی هیچکدوم از حرفاتم نشنیدم، بابام حرفای قشنگی میزنه، میگه گریه ام دل خوش میخواد . واقعا بهش رسیدم، چه گریه و چه خنده

چند روز پیش با اینکه خیلی دلم غمگین و ناراحت بود گریه نمیخواستم، و امروز حتی با شادترین آهنگ ها هم شاد نمیشم انگار این آهنگای شاد غمگین ترینند، وجود توئه که آرومم میکنه اما وقتی یادم میاد که دارم روی زمین زندگی میکنم باز دلگیر میشم! نه اینکه خدای نکرده ناشکری کنم، نه ، خودت بهتر از هر کسی میدونی اما آخه منم زمینی ام . از زمینی ها...

کاش بتونم آسمونی شم، تا دیگه زمینی هابرام مهم نباشن و اینکه بخوام به خاطر زمینی ها ناراحت بشم، این تنهایی خیلی زیبا و دوست داشتنیه، چون با وجود تو پر میشه . اینجا سکوت محضه، هیچی نیست جز وجود تو دستتو روی شونه هام حس کردمو لرزیدم، این همه گناه پشت سرم رو که میبینم میترسم، اما همینکه به یادت میافتم باز آرامشه که دلمو میگیره ،

بهم کمک کن، بهم کمک کن مثل همیشه، منو تو بغلت بگیرو رهام نکن! دوستت دارم تا همیشه ای باقی

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
mazdak
کاربر ویژه
کاربر ویژه

عضو شده در: 9 مرداد 1389

پست تاریخ: شنبه 9 مرداد 1389 - 14:11    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

خيلي قشنگ بود

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
kiss
کاربر ویژه
کاربر ویژه

عضو شده در: 12 مرداد 1387

پست تاریخ: یکشنبه 10 مرداد 1389 - 18:03    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

مرسی دوست عزیز امیدوارم که دل هیچ کس نگیره ماکه دلمون نگرفته امیدوارم شما هم همینطوری باشین

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید

تمامی حقوق اين سایت متعلق به گروه شهرمن انزلی می باشد

گروه وب سایتهای شهرمن انزلی: شهرمن انزلی :: انزلی بلاگ :: ایرانیان پیشگام :: انزلی شاپ :: ملوانیها ::
اخبار انزلی :: کلوب :: تالار گفتمان :: گالری عکس :: انزلی شناسی :: مقالات :: زیر پوست شهر :: سرگرمی